De Boterlinie

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordenveld - Roden
Actueel aanbod

€ 435.000,- tot € 605.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
106 - 181m2
Kaveloppervlak
134 - 186m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Dit is De Boterlinie. Een groene leefwijk met energiezuinige woningen. Deze komen op een plek waar vroeger de ‘melkrijders’ passeerden. De Coöperatieve Stoomzuivelfabriek Roden maakte van hun melk roomboter. De architectuur van de 36 koopwoningen is geïnspireerd op de boterfabrieken van weleer. In stevige linies staan de woonblokken in het landschap. Vandaar de naam De Boterlinie, die prijkt op de kopgevel van het zuidelijke blok Stadsvilla’s.

De Boterlinie is een project dat woonruimte bied aan gezinnen en senioren. Een gezonde mix tussen gezinnen en senioren leidt tot divers contact en de mogelijkheid om elkaar in de buurt aan te vullen. De 13 seniorenwoningen zijn voornamelijk gelegen aan het park. De 23 gezinswoningen zijn door het project verspreid en kennen hierdoor een divers karakter.

Het project wordt gekenmerkt door een ruim groen landschap in het midden van het plan. Dit landschap is geinspireerd op het Drentse Landschap met hoogtes en laagsten en daarbij verschillende vegatatie. De hoogte weerspiegelen de hoog gelegen zandgronden. De laag gelegen wadi weerspiegeld het beekdal.

De verkoop van het project is gestart op 23 november 2023. Zodra 60% van de woningen verkocht is zal de bouw van het project starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Boterlinie
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
30 van 36 beschikbaar
Prijs
€ 435.000,- tot € 605.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordenveld.

Aanmelden