Roderstate

Noordenveld - Roden
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
99 - 145m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Wonen op een plek waar het hart van het dorp klopt en waar je je direct thuis voelt? Aan de Kanaalstraat in Roden komen 22 nieuwe, comfortabele koopappartementen op de plek van de voormalige fietsenwinkel Bikelife met de naam Roderstate. Ideaal als je toe bent aan gelijkvloers wonen en niet meer wilt omkijken naar bijvoorbeeld het onderhoud van je huis en je grote tuin.

Maak het jezelf comfortabel én gemakkelijk door te kiezen voor een van de appartementen in Roderstate. De 22 appartementen liggen verspreid over twee appartementengebouwen waardoor je profiteert van een kleinschalig woongebouw en steeds bekende gezichten tegenkomt. De appartementen zijn ruim en hebben een woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers, een eigen berging en een eigen parkeerplek. Daarnaast geniet je van een eigen buitenruimte dat varieert tussen een terras, loggia dakterras of een balkon. Een heerlijke plek waar je kunt genieten van het zonnetje zonder dat je hoeft te tuinieren.

Met winkels, restaurants en andere voorzieningen van het centrum van Roden om de hoek, heb je alles binnen handbereik. Zoek de drukte op van de stad Groningen of kom tot rust in de bossen, heidevelden en uitgestrekte weilanden. Wat een fijne plek om te wonen!

De Kanaalstraat in Roden is een plek dat altijd al bekend stond als een bedrijventerrein. Met de komst van deze appartementen en de woningen op het naastgelegen gebied, wordt een deel van het terrein getransformeerd naar een levendig en groen woongebied. In samenwerking met de ondernemers en omwonenden in de buurt heeft de gemeente het voornemen om te kijken naar de verdere ontwikkeling van het gebied. De plannen omtrent het openbare gebied zijn op dit moment nog niet concreet, maar dat het er in de toekomst anders uit komt te zien, is iets wat zeker is.

Zie jij jezelf hier al wonen? Vul dan nu de enquête in door te klikken op de rode knop rechts en blijf op de hoogte van dit nieuwbouwproject.

Ontdek de voordelen:
- Prijsrange tussenappartementen van €385.000 - €485.000
- Prijsrange hoekappartementen van €435.000 - €550.000
- Royale appartementen met woonoppervlakte van 99 - 145 m2
- 2 tot 3 slaapkamers
- Verschillende type buitenruimte: tuin, dakterras, balkon of loggia
- Eigen (fietsen)berging en parkeerplek

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roderstate
Start verkoop
2023 (3e kwartaal)
Koopwoningen
22
Prijs
€ 385.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Appartement, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordenveld.

Aanmelden