Roderstate

Noordenveld - Roden
Actueel aanbod

€ 399.000,- tot € 542.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
99 - 144m2
Inhoud
316 - 460m3

Over dit project

Roderstate | Roden
Heeft U vragen over Roderstate? Elke vrijdag tussen 10.00 een 11.00 uur is er een inloopspreekuur bij Smit & Douma Makelaars aan de Nieuweweg 1a in Roden. U kunt dan vrijblijvend binnen lopen met uw vragen over het project.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bij het gezellige dorpscentrum van Roden komt een prachtig nieuwbouwplan. Roderstate bestaat uit twee kleinschalige appartementengebouwen met in totaal 22 heerlijk ruime appartementen met groot balkon, terras, loggia of een eigen tuin. Wilt u gelijkvloers wonen en geen omkijken meer hebben naar het onderhoud? Dan kan Roderstate uw woondromen vervullen. Hier is het heel comfortabel leven met alle voorzieningen van het dorp op loopafstand.

Hoogwaardige woningbouw aan de Kanaalstraat
Roderstate ligt aan de Kanaalstraat om de hoek van het centrum. Het gebied rondom de Kanaalstraat gaat een grote verandering doormaken. De Kanaalstraat wordt een woongebied met hoogwaardige woningbouw met een gevarieerd woningaanbod. Roderstate is één van de projecten die het gebied straks een vriendelijk gezicht geven.

Alle winkels en voorzieningen dichtbij
Vanaf Roderstate fietst of wandelt u via de Kanaalstraat in een paar minuten naar hartje Roden met een uitgebreid aanbod van winkels. Alles wat u dagelijks nodig heeft, en meer, vindt u hier. In Roden kunt u dagelijkse boodschappen doen, shoppen voor een cadeautje of nieuwe outfit en daarbij zijn er volop mogelijkheden om te sporten. U woont hier dus in een dorp met stadse voorzieningen, en wilt u meer… dan bent u zo in de stad. Groningen bereikt u met de auto in zo’n 20 minuten. Op 10 minuten loopafstand stopt de bus die u met een halfuurtje naar de gezellige stad brengt.

Kies het appartement dat past bij uw leven
Roderstate biedt voor elk wat wils, maar aan ruimte is er nooit gebrek. De 22 appartementen zijn 99 tot 144 m2 groot en hebben 2 of 3 slaapkamers. Daarnaast geniet u van uw eigen buitenruimte in de vorm van een tuin, terras, loggia of balkon. Alle buitenruimten liggen zonnig op het zuiden! Laat u zich verleiden door zo’n mooi tussenappartement, een van de grote appartementen op de begane grond of vindt u het hoekappartement het mooist?

Kleinschalig en vertrouwd
De appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen met in elk gebouw 11 appartementen. Deze 11 appartementen zijn verdeeld over de begane grond en 1e en 2e verdieping. Met de trap of de lift komt u op uw verdieping. Omdat er maar 4 appartementen per verdieping zijn, weet u wie uw buren zijn. Wel zo rustig en vertrouwd. Voor iedereen is er een parkeerplaats. Deze komen aan de achterzijde van het gebouw, dicht bij de entree. Op de begane grond van het gebouw heeft iedereen een eigen berging voor de fiets en opslag van uw spullen.

Duurzaam en energiezuinig
De appartementen van Roderstate zijn natuurlijk gasloos. Ze voldoen aan de nieuwste normen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Zo zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en kunststof kozijnen. Het woongebouw wordt verwarmd door een water-waterwarmtepomp en elk appartement heeft een individuele WTW-installatie (WTW staat voor warmteterugwinning). In de winter zit u behaaglijk warm en in de zomer lekker koel.

Comfortabel en nieuw wonen in Roderstate
•22 luxe appartementen van 99 tot 144 m2
•2 of 3 slaapkamers
•Slechts 11 appartementen per gebouw
•Altijd een fantastische buitenruimte op het zuiden, variërend van 9 tot 59 m2 in grootte
•Binnen is het heerlijk licht dankzij de grote ramen van vloer tot plafond
•Eigen (fietsen)berging
•Parkeerplek op het privéterrein
•Energiezuinig door uitstekende isolatie en ventilatie, en voorzien van comfortabele vloerverwarming
•Ideale locatie! De winkels liggen op slechts enkele minuten loopafstand

Ziet u uzelf hier al wonen? Maak uw woondromen waar en neem contact op met het verkoopteam van Roderstate.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roderstate
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
13 van 22 beschikbaar
Prijs
€ 399.000,- tot € 542.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordenveld.

Aanmelden