Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Roderstate 22 appartementen

Noordenveld - Roden
Toekomstig aanbod

€ 385.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
99 - 145m2

Over dit project

Dit najaar in verkoop!

Het is tijd om je woondromen werkelijkheid te laten worden! Dit najaar gaan we met de 22 appartementen van Roderstate aan de Kanaalstraat in Roden in verkoop. En er is meer! Als je je interesse aan ons kenbaar maakt, kom je in aanmerking voor exclusieve voordelen zoals voorrang bij de toewijzing van jouw droom appartement.

Wonen op een plek waar het hart van het dorp klopt en waar je je direct thuis voelt? Aan de Kanaalstraat in Roden komen 22 nieuwe, comfortabele koopappartementen op de plek van de voormalige fietsenwinkel Bikelife. Ideaal als je toe bent aan gelijkvloers wonen en niet meer wilt omkijken naar bijvoorbeeld het onderhoud van je huis en je hele grote tuin.

Maak het jezelf comfortabel én gemakkelijk door te kiezen voor een van de appartementen. De 22 appartementen liggen verspreid over twee appartementengebouwen waardoor je profiteert van een kleinschalig woongebouw en steeds bekende gezichten tegenkomt. De appartementen zijn ruim en hebben een woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers, eigen fietsenberging en een parkeerplek. Daarnaast geniet je van een eigen buitenruimte dat varieert tussen een terras, loggia dakterras of een balkon. Een heerlijke plek waar je kunt genieten van het zonnetje zonder dat je hoeft te tuinieren.

Met winkels, restaurants en andere voorzieningen van het centrum van Roden om de hoek, heb je alles binnen handbereik. Zoek de drukte op van de stad Groningen of kom tot rust in de bossen, heidevelden en uitgestrekte weilanden. Wat een fijne plek om te wonen!
De Kanaalstraat in Roden is een plek dat altijd al bekend stond als een bedrijventerrein. Met de komst van deze appartementen en de woningen op het naastgelegen gebied, wordt een deel van het terrein getransformeerd naar een levendig en groen woongebied. In samenwerking met de ondernemers en omwonenden in de buurt heeft de gemeente het voornemen om te kijken naar de verdere ontwikkeling van het gebied. De plannen omtrent het openbare gebied zijn op dit moment nog niet concreet, maar dat het er in de toekomst anders uit komt te zien, is iets wat zeker is.

Heb je vragen over Roderstate of wil je graag de verkooptekeningen bekijken? Plan dan een afspraak met de makelaar in en laat je uitgebreid voorlichten en inspireren door de gedetailleerde plattegronden, prachtige artist impressions en alle informatie over de appartementen en de omgeving. Zo kun je je alvast een goed beeld vormen van jouw toekomstige thuis.

Zorg er ook voor dat je goed voorbereid bent vóór de start verkoop. Breng je financiën in kaart door een financiële check uit te laten voeren en laat je woning alvast waarderen om je eventuele overwaarde te bepalen en je financiële plaatje compleet te maken. Voor zowel financieel advies of een waardebepaling van je eigen woning kun je direct contact opnemen met de verkopend makelaar.

Ontdek de voordelen:
- Prijsrange tussenappartementen van €385.000 - €485.000
- Prijsrange hoekappartementen van €435.000 - €550.000
- Royale appartementen met woonoppervlakte van 99 - 145 m2
- 2 tot 3 slaapkamers
- Verschillende type buitenruimte: tuin, dakterras, balkon of loggia
- Eigen (fietsen)berging en parkeerplek

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roderstate 22 appartementen
Start verkoop
2023 (4e kwartaal)
Koopwoningen
22
Prijs
€ 385.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordenveld.

Aanmelden