Roderstate 22 appartementen

Noordenveld - Roden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 145m2

Over dit project

Wonen op een plek waar het hart van het dorp klopt en waar je je direct thuis voelt? Aan de Kanaalstraat in Roden komen 22 nieuwe, comfortabele koopappartementen op de plek van de voormalige fietsenwinkel Bikelife. Ideaal als je toe bent aan gelijkvloers wonen en niet meer wilt omkijken naar bijvoorbeeld het onderhoud van je huis en je hele grote tuin.

Maak het jezelf comfortabel én gemakkelijk door te kiezen voor een van de appartementen. De 22 appartementen liggen verspreid over twee appartementengebouwen waardoor je profiteert van een kleinschalig woongebouw en steeds bekende gezichten tegenkomt. De appartementen zijn ruim en hebben een woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers, eigen fietsenberging en een parkeerplek. Daarnaast geniet je van een eigen buitenruimte dat varieert tussen een terras, loggia dakterras of een balkon. Een heerlijke plek waar je kunt genieten van het zonnetje zonder dat je hoeft te tuinieren.

Met winkels, restaurants en andere voorzieningen van het centrum van Roden om de hoek, heb je alles binnen handbereik. Zoek de drukte op van de stad Groningen of kom tot rust in de bossen, heidevelden en uitgestrekte weilanden. Wat een fijne plek om te wonen!

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan in als “volger” en wordt op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrief. Kom je graag eens langs, neem dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Binnenkort volgt er meer informatie over de appartementen in Roden en daarna start de verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roderstate 22 appartementen
Start verkoop
2023 (2e kwartaal)
Koopwoningen
22
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordenveld.

Aanmelden