BRINK

Noordenveld - Norg
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Duurzaam wonen
in BRINK, Norg
Hoe groener hoe beter? Aan de rand van het sfeervolle dorp Norg worden in het project Brink 15 woningen gerealiseerd die met je meegroeien. Ben je op zoek naar een woning in een moderne landelijke stijl, die op-en-top duurzaam is en helemaal gericht op de toekomst? Dan is wonen in Brink echt iets voor jou.
De woningen
Naast 1 vrijstaande woning worden er 14 halfvrijstaande woningen gerealiseerd in de woningtypes Hoge Enk en Lage Enk. De Hoge Enk heeft een hoge goot, zodat er extra ruimte boven ontstaat voor meerdere slaapkamers. Deze ruime gezinswoning is net zo levensloopbestendig als de Lage Enk, met de lage goot. Dit laatste type is juist extra ruim op de begane grond.
Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.thuisinnorg.nl en schrijf je in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
BRINK
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 15 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Overig, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordenveld.

Aanmelden