Hazelaar Norg

Noordenveld - Noordenveld
Toekomstig aanbod

€ 354.000,- tot € 499.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
144 - 147m2
Kaveloppervlak
313 - 671m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Woerdesschier Wonen in Norg: De Hazelaar


Liever een uitbouw van de woonkamer of een bijkeuken? Liever een dakkapel of meer zonnepanelen? Opties zijn geen opties maar keuzes in De Hazelaar in Norg! In de Hazelaar zal geen enkele woning hetzelfde worden, 13 unieke en duurzame woningen midden in het groen.

Op dit moment wordt Norg uitgebreid met de nieuwe wijk Oosterveld. Hier gaat De Realisatie met het project De Hazelaar 13 grondgebonden woningen ontwikkelen. Het project bestaat uit 10 twee-onder-een kap woningen en 3 vrijstaande woningen.

Wonen op zo’n bijzondere plek vraagt om een bijzondere uitwerking van de woning. Bij alle woningen in De Hazelaar mag u een bepaald aantal opties gratis toevoegen, bijvoorbeeld een garage, aanbouw, bijkeuken of dakkapel. Voor een vaste prijs kunnen extra’s aan de woning worden toegevoegd. De opties zijn dus eigenlijk geen opties, maar keuzes.

Om aan te sluiten bij de vele bossen en andere natuur in de omgeving van Norg wordt een basis tuin ook mee-ontwikkeld. Nadat de keuzes voor de woning zijn gemaakt wordt de hovenier ingeschakeld. Wederom is de keuze aan u: gaat u voor een Linde, Trompetboom of een Ruwe Berk? De basistuin wordt verder voorzien van groene hagen, hedera schermen tussen de tuinen onderling en een regenton. Met de ruime groene voortuinen en de autoluwe straten wordt de natuurrijke omgeving van Norg doorgetrokken in de Hazelaar.
Als toekomstig bewoner krijgt u het beste van drie werelden: een zeer duurzame woning, voor een vaste prijs, met daarbij ruime keuzevrijheid in uitbreidingen.

Eind 2020 wordt een aanvang gemaakt met de bouw.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hazelaar Norg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13
Prijs
€ 354.000,- tot € 499.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Warmte Koude Opslag (WKO)
Overige
Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordenveld.

Aanmelden