Van der Velde

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordenveld - Roden
Actueel aanbod

€ 274.000,- tot € 398.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 157m2
Kaveloppervlak
172 - 371m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

NU IN VERKOOP - 22 levensloopgeschikte nul-op-de-meterwoningen in Roden

Op de locatie Boskamp in Roden, waar ooit de Mavo en de bibliotheek stonden, worden 22 nul-op-de-meterwoningen gebouwd. Het nieuwbouwproject is vernoemd naar schrijver-dichter Peter van der Velde, die een groot deel van zijn leven in Roden heeft gewoond. De rijwoningen en twee-onder-één-kap-woningen die hier komen, zijn geschikt voor mensen in alle levensfasen: jonge gezinnen met kinderen, maar ook ouderen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning.

Vanaf nu vindt u per bouwnummer alle woningspecificaties, prijzen en verkoopdocumentatie in de interactieve kaart.

Heeft u een woning gevonden waar u graag wilt wonen? Dan kunt u zich via de projectwebsite in uw account definitief inschrijven voor een woning. Inschrijven kan tot en met woensdag 18 september, 23.59 uur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Van der Velde
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22
Prijs
€ 274.000,- tot € 398.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordenveld.

Aanmelden