Van der Velde

Noordenveld - Roden
Actueel aanbod

€ 260.000,- tot € 397.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Van der Velde - Dichter in Roon

Fijne woonplek voor jong en oud
22 levensloopgeschikte nul-op-de-meterwoningen

Van der Velde Roden
Op de locatie Boskamp in Roden, waar ooit de Mavo en de bibliotheek stonden, worden 22 nul-op-de-meterwoningen gebouwd. Het nieuwbouwproject is vernoemd naar schrijver-dichter Peter van der Velde, die een groot deel van zijn leven in Roden heeft gewoond. De rijwoningen en twee-onder-één-kap-woningen die hier komen, zijn geschikt voor mensen in alle levensfasen: jonge gezinnen met kinderen, maar ook ouderen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning.

Heeft u interesse om te wonen in Van der Velde Roden en wilt u niets missen van de nieuwste ontwikkelingen en de start verkoop?
Meld u dan nu aan als geïnteresseerde en vertel ons uw woonwensen. Wij houden u op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Van der Velde
Koopwoningen
22
Prijs
€ 260.000,- tot € 397.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordenveld.

Aanmelden