Oosterveld

Noordenveld - Norg
Actueel aanbod

€ 177.500,- tot € 195.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
709 - 855m2

Over dit project

Plangebied
Het plangebied Oosterveld is tot op heden in gebruik als landbouwgebied en sluit aan op de bestaande bebouwing aan de oostrand van Norg. Het gehele plan beslaat ongeveer de helft van de es. In het plan is ruimte voor 225 woningen.

Situering
De realisatie van Oosterveld gaat in verschillende fases. Uiteindelijk zal er een woonwijk ontstaan met een diversiteit aan woningen, die past binnen het essenlandschap. Voor het dorp Norg betekent dit dat er een lang gekoesterde wens in vervulling gaat. Veel voorzieningen, zoals scholen, winkels, horeca et cetera zijn binnen handbereik en daarnaast biedt de gemeente Noordenveld veel recreatieve mogelijkheden als vrijetijdsbesteding. U als (toekomstige) bewoner kunt genieten van deze toplocatie te midden van een groene omgeving.

Ruimtelijke kwaliteit
Oosterveld wordt een fijne wijk om in te wonen. Landelijk en ontspannen wonen, passend bij het dorp Norg. De ligging in het mooie Drentse landschap bepaalt het karakter van de wijk. De woonwijk Oosterveld wordt ruim en groen. De oude zandpaden, zoals de Eerste en de Tweede Laan, lopen door de wijk het landschap van het Oosterveld in. Ze verbinden de wijk met het open landschap. Wadi's met glooiende taluds zorgen voor de afvoer van regenwater in de wijk. De wadi's staan meestal droog, maar vullen zich tijdelijk bij stevige regenval. Bestaande en nieuwe houtwallen omlijsten de woonvelden. In de houtwallen staan struiken en hier en daar wat bomen. Van oudsher staan deze houtwallen langs de weilanden als veekering en geriefhout.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosterveld
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
3
Prijs
€ 177.500,- tot € 195.500,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordenveld.

Aanmelden