Specialisten

“Voor de financiële rust van mijn klanten zet ik graag een stapje extra”

Hypotheeklasten zijn een maandelijks terugkerende uitgave. Het is dan ook belangrijk dat je die lasten blijvend kunt betalen. Daarom zoekt hypotheekadviseur Erika Koning uit Roden altijd naar de best passende hypotheek voor jouw situatie. Een goed hypotheekadvies houdt rekening met je omstandigheden, wensen en toekomstplannen. Wat voor de één passend en mogelijk is, hoeft dat voor de ander niet te zijn. Erika levert dan ook altijd maatwerk en vindt het opbouwen van een persoonlijke en duurzame relatie met haar klanten essentieel.

Erika was negentien jaar hypotheekadviseur bij Rabobank en koos er daarna voor om als zelfstandig financieel adviseur haar eigen bedrijf te beginnen. Ze is onafhankelijk en kan de voorwaarden van zo’n veertig hypotheekaanbieders met elkaar vergelijken. De behoefte van de klant is altijd het uitgangspunt.

Persoonlijke aanpak

Haar aanpak is het best te omschrijven als mensgericht, laagdrempelig, enthousiast en gedreven.
 “Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en geniet ervan om mensen te begeleiden en te ontzorgen. Voor mij is het belangrijk om open en oprecht met mensen in gesprek te gaan. Ik wil mijn klanten graag goed leren kennen, om zo hun wensen en doelen te ontdekken. Op die manier kan ik helpen met het realiseren van bijvoorbeeld een woondroom, verbouwingsplannen of kan ik de bestaande hypotheek optimaliseren. Financiële rust creëren en een duurzame relatie opbouwen zijn mijn doelen. Daarvoor neem ik ruim de tijd.”

Begrijpelijke taal

De materie rondom hypotheken is complex, maar Erika legt alles helder uit, zodat je precies weet hoe het zit. “Bij zo’n ingrijpende stap in iemands leven moet je als adviseur heel duidelijk maken wat de gevolgen zijn en communiceren in begrijpelijke taal. Zodat je als klant niet voor verrassingen komt te staan en weet waar je aan toe bent.”

Tevreden klanten

Dat klanten de zorgvuldigheid van Erika waarderen, blijkt uit het hoge cijfer dat ze scoort op advieskeuze. Klanten omschrijven haar als voortvarend, geduldig, deskundig en eerlijk. De laagdrempeligheid en snelheid van het contact via mail, skype, whatsapp of telefoon -“wat voor de klant maar het prettigst is”- wordt als erg positief ervaren. “Het is heel fijn om te zien dat mijn klanten tevreden zijn. Want daar doe ik het voor. Ik zet graag een stapje extra, zodat zij financiële rust ervaren. Ook op de langere termijn, want ik neem om de drie jaar contact op om te kijken of alles nog goed geregeld is. Er kan in een paar jaar immers een heleboel veranderen.”

Compleet advies

Erika is een allround financieel adviseur, die iedere (aan)vraag aankan. Ook als het gaat om een gevoelige situatie als een echtscheiding; daar heeft ze veel ervaring mee.
In een hypotheekadvies betrekt ze altijd eventuele aanvullende verzekeringen. Daarnaast is Erika volledig op de hoogte van alle regelingen op het gebied van duurzaamheid. “Het is niet bij iedereen bekend dat je bij het afsluiten van je hypotheek extra mag lenen voor energiebesparende maatregelen. Aangezien verduurzaming vaak voor meer wooncomfort en waardevermeerdering zorgt, bespreek ik standaard alle mogelijkheden.”

Meer weten?

Wil je een afspraak maken met Erika of heb je een vraag? Je kunt haar altijd bellen of mailen. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en zal plaatsvinden in je eigen vertrouwde omgeving en op een moment dat het jou uitkomt.

 

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.